Open menu
Palveluautomaatit

Palveluautomaatit

Speed Services tarjoaa asiakaspäätteitä (palveluautomaatteja), WiFi-verkkoja ja digitaalisia näyttöjä yrityksille, organisaatioille ja viranomaisille, jotka haluavat tarjota jonkinlaista tietoa asiakkailleen tai työntekijöilleen helposti ja turvallisesti. Vaihtoehtoja on rajattomasti ja vankka kokemuksemme internet-palvelusta (Sidewalk Express) on antanut meille runsaasti tietoa verkkoturvallisuudesta ja julkisissa tiloissa käytettävistä tietokoneista.

Ratkaisumme mahdollistavat hallitun pääsyn internetiin. Palveluautomaattimme sopivat hyvin asiakas- tai vierailijapäätteiksi, joten ne vähentävät manuaalisten palvelujen, kuten tiedotuspisteiden yms. tarvetta. Automaattejamme on esimerkiksi lentokentillä, rautatieasemilla, lounge-tiloissa, ostoskeskuksissa ja ravintoloissa. Näissä paikoissa on asiakaspäätteitä tai langattomia verkkoja, joiden verkkotietoturva on hyvä ja jotka voidaan varustaa yrityksen mainoksella. Digitaaliset ratkaisumme mahdollistavat tehokkaan asiakas- ja tiedonhallinnan ilman aikaa vieviä vaiheita.

Automaattejamme on nykyisellään muun muassa lentokentillä. Automaateista matkailijat voivat saada lentotietoa ja tarjolla on myös joitakin varaustoimintoja. Matkailijat voivat hakea, varata ja jopa tulostaa tietoja itse.