Passikuvat lisäpalveluna liiketiloissanne | Speed Services valokuva-automaatit
Open menu

Valokuva-automaatti liiketiloihinne

Miksi valokuva-automaatti?

Valokuva-automaatti on kysytty palvelu, joka sopii erinomaisesti julkisiin ympäristöihin samaan tapaan kuin muutkin tuote- ja palveluautomaatit. 
Suomessa otetaan vuosittain satojatuhansia kuvia viisumeihin, erilaisiin henkilökortteihin sekä ajokorttien uusimista varten. Passikuvat lisäpalveluna liiketiloissanne on siten kannattava valinta.

Sitoudumme automaattiemme käyttöönottoon aina kokonaisvaltaisesti. Hoidamme kaiken kuljetuksesta asennukseen, ylläpitoon, elektroniseen valvontaan sekä säännölliseen huoltoon ja siivoukseen.

Me vastaamme valokuva-automaatista ja sen ylläpidosta ja huollosta. Speed International tarjoaa mielenkiintoisen liiketoimintamallin, jossa valokuva-automaatille tilan tarjoava vuokranantaja ei maksa tuotteesta tai palvelusta. Valokuva-automaatin tuotto jaetaan vuokranantajan kanssa voimassaolevan sopimuksen mukaan. 
Ainoa mitä vuokranantajan tulee tarjota on 1,2 m² lattiatila ja tavallinen seinäpistorasia. 

Visiomme on, että automaatit tuovat lisäarvoa paikan vuokraajalle tuottojen muodossa ja tarjoavat moitteetonta palvelua niille, jotka tarvitsevat korkealaatuisia valokuvia erilaisiin henkilökorttitarpeisiin.

Oma graafinen profiili valokuva-automaattiin

Suosittelemme, että paikan vuokranantajat varustavat valokuva-automaatit omalla graafisella profiililla (pinnoitelaminoinnilla) esimerkiksi omilla väreillä ja logotyypillä, jotta automaatista tulee luonnollinen ja houkutteleva osa ympäristöänsä. Me huolehdimme laminointimaterialin painamisesta sekä automaatin laminoinnista.

Valokuva-automaatin mitat

Korkeus: 210 cm
Pituus: 143 cm
Leveys: 83 cm

Valokuva-automaattin osat:

Kortinlukija, tietokone
Kamera, modeemi
Kosketusnäyttö, valokuvatulostin

Speed International on Pohjoismaiden johtava valokuva-automaattien toimittaja. Meillä on automaatteja mm. juna- ja metroasemilla sekä kauppakeskuksissa eri puolilla Suomea, Ruotsia, Norjaa ja Latviaa. Valokuva-automaatit ovat vankkarakenteisia ja ne on valmistettu ruostumattomasta teräksestä, joten ne ovat erittäin turvallisia kaikissa ympäristöissä.
Ota yhteyttä, niin me kerromme lisää