Open menu

Yritys

Speed Services AB on tekniikan alan yritys, joka toimii useilla eri liiketoiminta-alueilla. Olemme Pohjoismaiden johtaja valokuva-automaattien ja säilytyslokeroiden alueilla. Viime vuosina olemme panostaneet kasvuun uusilla osaamisalueilla, kuten interaktiivisten kioskien ja asiakaspäätteiden, lippuautomaattien, digitaalisten näyttöjen sekä julkisen Wi-Fi-yhteyden alueilla.

Kuusikymmenvuotisen historiamme aikana olemme kehittäneet yhteistyötä juna-asemien, bussiterminaalien, lentoasemien ja kauppakeskusten kanssa eri puolilla Ruotsia, Norjaa, Suomea, Tanskaa ja Latviaa.

Olemme kartuttaneet laajan tietämyksen tuote- ja järjestelmäkehityksestä, asennuksesta, ylläpidosta, valvonnasta ja huollosta. Olemme kokonaisratkaisujen toimittaja eli vastaamme sekä laitteista että ohjelmistoista sekä koko polusta kehitysvaiheesta ylläpitoon ja käytöstä poistamiseen.

Pyrimme luomaan läheisiä asiakassuhteita, ja meitä motivoivat sekä asiakkaillemme että itsellemme tuotetut hyvät tulokset.
Valokuva-automaatit ottavat vaatimukset täyttäviä kuvia henkilökortteihin, viisumeihin, ajokorttien uusimista varten ja erityyppisiin kulkukortteihin.

Säilytyslokerot ovat turvallinen ja kysytty palvelu monien matka- ja kauppakeskusten kävijöiden keskuudessa. Tarjoamme yhden markkinoiden parhaista ratkaisuista tarjoamalla modernin ja turvallisen tuotteen sekä ammattimaista palvelua.

Asiakaspäätteet/kioskit ovat tuote, joka sovitetaan täysin tarpeidenne mukaan. Ylläpidämme päätteitä, jotka toimivat julkisen ympäristön tietolähteinä kävijöille/matkustajille.

Meillä on pitkä kokemus valvomattomien ympäristöjen maksujenkäsittelystä. Käsittelemme vuosittain yli miljoonaa korttimaksua automaattien kautta, joita on asennettu satoihin eri paikkoihin eri Pohjoismaissa.

Speed Services AB koostuu useista eri yhtiöistä, joista lippuautomaatteja ja digitaalisia näyttöjä toimittava Megatec on yksi suurimmista. Myös Sidewalk Express on osa Speed Servicesiä. Yritys huolehtii muun muassa SAS-aulojen tietokoneista ja Wi-Fi-yhteyksistä.

Speed Services AB on osa Speed International -konsernia.