Hanki turvalliset säilytyslokerot tiloihinne | Speed Services
Open menu

Säilytyslokerot tiloihinne

Tarjoa asiakkaillesi helppo säilytysratkaisu - Speed Services säilytyslokerot


Auta vieraita ja asiakkaita säilyttämään laukut ja muuta tavarat turvallisesti ja yksinkertaisesti.
Speed Services lokerot tarjoavat modernin ja helppokäyttöisen ratkaisun matkalaukkujen väliaikaiseen säilytykseen.

Säilytyslokeroitamme löytyy monilta rautatieasemilta, linja-autoasemilta ja kauppakeskuksien tiloista. Teemme yhteistyötä myös lentokenttien ja matkustalauttaterminaalien kanssa koko Pohjoismaassa. Säilytyslokeroita käytetään myös usein huvipuistoissa, messuhalleissa, konferenssitiloissa, urheilu- ja konserttialueilla jne.

Turvallisia Speed Locker 2 säilytyslokeroita on tarjolla kahta kokoa. Tarjoamme valinnanvaraista säilytysaikaa neljästä tunnista seitsemään päivään.

Käytämme uusinta tekniikkaa ja lokeroissamme on elektroninen avaimeton ratkaisu, joka mahdollistaa toiminnan seurannan ja ylläpidon verkon kautta.
Erityiset maksupisteet tarjoavat korttimaksumahdollisuuden sovitun hinnoittelun mukaisesti.

Säilytyslokeroita on saatavilla näissä kooissa:

Leveys: 360 mm Leveys: 460 mm
Korkeus: 440 mm Korkeus: 600 mm
Syvyys: 570 mm Syvyys: 820 mm
 

Näin Speed Services säilytyslokerot toimivat:

Asiakas valitsee matkatavaroillen sopivan kokoisen lokeron. Kun matkalaukku on sijoitettu lokeroon ja ovi suljetaan, asiakas kirjoittaa valitun lokeron numeron digitaalinäyttöön. Tämän jälkeen asiakas valitsee kuinka pitkään hän säilyttää laukkuja ja maksaa valitusta ajasta, jolloin säilytyslokero menee lukkoon. Laukkuja noudettaessa säilytyslokero avataan helposti käyttämällä kuitissa olevaa koodia. Kuitti/koodi on siten tärkeä säilyttää jotta lokero voidaan avata.

Speed Services on Pohjoismaiden johtava säilytyslokeroiden täyden palvelun toimittaja. Vuonna 2019 tapahtuneen European Locker and Travel Service yritysoston myötä olemme pystyneet laajentamaan säilytyslokeroiden tuotevalikoimaamme entisestään.

Hanki turvalliset säilytyslokerot tiloihinne. Ota yhteyttä saadaksesi lisätietoja parhaista säilytyslokeroratkaisuista juuri teidän tarpeisiinne.

Säilytyslokerot Tukholman päärautatieasemalla