Tytäryhtiöt | Speed Services
Open menu

Speed Services tytäryhtiöt

Speed Services AB:lla on tytäryhtiöt Ruotsissa, Norjassa, Suomessa ja Latviassa sekä sivukonttori Tanskassa.

Megatec Information Technology AB

Megatecin liikeidea on toimittaa diginäyttöjä julkisiin ympäristöihin. Tuotekonseptiin sisältyy perusnäyttöjä, ohjelmistotuotteita digitaalinäyttöihin ja ohjelmistotuotteita, joilla taataan julkisten päätteiden ja digitaalisten näyttöjen luotettava käyttövarmuus ja kauko-ohjaus. Palvelutarjontaamme sisältyvät myös ohjelmointi, projektinjohto, asennus, huolto, tuki ja koulutus. Käy Megatecin sivustolla täällä.

Sidewalk Express

Huolehtii kaikista Wi-Fi-tarpeistanne: luova interaktiivisten palvelujen kehittäjä, joka vastaa myös varsinaisen infrastruktuurin asennuksesta, ylläpidosta ja tuesta.

Asennuksiamme on muun muassa lentokenttien SAS Loungeissa eri puolilla maailmaa. Näiden asennusten kautta tarjoamme Wi-Fi-yhteyden sadoille tuhansille ihmisille joka vuosi. Meillä on tämän myötä laaja kokemus verkkojen toimittamisesta suuriin julkisiin ympäristöihin.

Speed Services AS

Toimipaikka Oslossa, toimittaa valokuva-automaatteja ja säilytyslokeroita eri puolille Norjaa. Käy sivustollamme täällä.

Speed Services Oy

Toimipaikka Tuusulassa Helsingin lähellä. Yritys ylläpitää valokuva-automaatteja ja säilytyslokeroita eri puolilla Suomea. 

Momentfoto

Toimipaikka Riikassa. Toiminta kattaa valokuva-automaatteja ja säilytyslokeroita ja eri puolilla Latviaa.