Tietoa yrityksestämme - Speed Services AB
Open menu

Tietoa yrityksestämme

Speed Services AB on tekniikan alan yritys, joka toimii useilla eri liiketoiminta-alueilla. Olemme Pohjoismaiden johtava valokuva-automaattien ja säilytyslokeroiden toimittaja. Viime vuosina olemme panostaneet kasvuun ja kehitykseen uusilla osaamisalueilla, kuten interaktiivisten kioskien ja asiakaspäätteiden, lippuautomaattien, digitaalisten näyttöjen sekä julkisen Wi-Fi-yhteyden alueilla.

Kuusikymmenvuotisen historiamme aikana olemme kehittäneet yhteistyötä juna-asemien, bussiterminaalien, lentoasemien ja kauppakeskusten kanssa eri puolilla Suomea,  Ruotsia, Norjaa, Tanskaa ja Latviaa.

Olemme vuosien varrella hankkineet laajan tietämyksen tuote- ja järjestelmäkehityksestä, asennuksesta, ylläpidosta, valvonnasta ja huollosta. Olemme kokonaisratkaisujen toimittaja eli vastaamme sekä laitteista että ohjelmistoista sekä koko prosessista kehitysvaiheesta ylläpitoon.

Pyrimme aina luomaan läheiset asiakassuhteet ja meitä motivoi yhteistyössä aikaansaadut hyvät tulokset.

Liiketoiminta-alueemme

Valokuva-automaateistamme saa kaikki vaatimukset täyttävät kuvat henkilökorttiin, viisumiin, ajokorttiin, passiin sekä erityyppisiin kulkukortteihin.

Säilytyslokerot ovat turvallinen ja kysytty palvelu monien matka- ja kauppakeskusten vierailijoiden keskuudessa. Tarjoamme markkinoiden johtavimpia ratkaisuja - moderni ja turvallinen tuote sekä ammattimainen palvelu.

Asiakaspäätteet/interaktiiviset kioskit ovat tuote, joka sovitetaan täysin tarpeidenne mukaan. Ylläpidämme päätteitä, jotka toimivat julkisen ympäristön tietolähteinä ja apuvälineinä vierailijoille ja matkustajille.

Meillä on pitkä kokemus maksujenkäsittelystä erilaisissa ympäristöissä. Käsittelemme vuosittain yli miljoona korttimaksua automaattien kautta, joita on asennettu satoihin eri paikkoihin eri puolella Pohjoismaita.

Speed Services AB koostuu useista eri yhtiöistä, mukaan lukien vaativaan Pohjolan ilmastoon diginäyttöjä toimittava Megatec sekä Sidewalk Express, joka vastaa mm SAS Loungeissa olevista tietokoneista ja Wi-Fi-yhteyksistä ympäri maailmaa. 


Speed Services AB on osa Speed International konsernia.