Tietoa yrityksestä | Speed Services
Open menu
Tietoa yrityksestämme

Tietoa yrityksestämme

Speed Services AB on Pohjoismaiden johtava valokuva-automaattien ja säilytyslokeroiden toimittaja.
Viime vuosina olemme lisäksi panostaneet kehitykseen uusilla osaamisalueilla, kuten itsepalveluautomaattien, asiakaspäätteiden, lippuautomaattien, digitaalisten näyttöjen sekä julkisen Wi-Fi yhteyden alueilla.

Yli kuusikymmenvuotisen historiamme aikana olemme kehittäneet yhteistyötä juna-asemien, bussiterminaalien, lentoasemien ja kauppakeskusten kanssa eri puolilla Pohjoismaita ja Latviaa tarjoamalla ratkaisuja palveluasteen parantamiseen.

Olemme vuosien varrella hankkineet laajan osaamisen tuote- ja järjestelmäkehityksestä, asennuksesta, ylläpidosta, valvonnasta ja huollosta. Olemme kokonaisratkaisujen toimittaja eli vastaamme sekä laitteista että ohjelmistoista sekä koko prosessista kehitysvaiheesta ylläpitoon.

Pyrimme aina luomaan läheiset asiakassuhteet ja meitä motivoivat yhteistyössä aikaansaadut hyvät tulokset.

Liiketoiminta-alueemme

Valokuva-automaateistamme saa kaikki vaatimukset täyttävät passikuvat henkilökorttiin, viisumiin, ajokorttiin, passiin sekä erityyppisiin kulkukortteihin.

Säilytyslokerot ovat turvallinen ja kysytty palvelu monien matka- ja kauppakeskusten vierailijoiden keskuudessa. Tarjoamme markkinoiden johtavan ratkaisun - moderni ja turvallinen tuote sekä ammattimainen palvelu.

Asiakaspäätteet/itsepalveluautomaatit ovat tuote, joka sovitetaan täysin tarpeidenne mukaan. Ylläpidämme päätteitä, jotka toimivat julkisen ympäristön tietolähteinä ja apuvälineinä vierailijoille ja matkustajille.

Meillä on pitkä kokemus maksujenkäsittelystä erilaisissa ympäristöissä. Käsittelemme vuosittain yli miljoona korttimaksua automaattien kautta, joita on asennettu satoihin eri paikkoihin eri puolella Pohjoismaita.

Speed Services AB koostuu useista eri yhtiöistä, mukaan lukien vaativaan Pohjolan ilmastoon diginäyttöjä toimittava Megatec Information Technology AB sekä Sidewalk Express, joka vastaa mm SAS Loungeissa olevista tietokoneista ja Wi-Fi-yhteyksistä ympäri maailmaa. 


Speed Services AB on osa Speed International konsernia.