Ajankohtaista - Speed Services AB
Open menu
Ajankohtaista

Turvallisuus ja toimenpiteet koronoviruksen johdosta

Turvallisuus ja toimenpiteet koronoviruksen johdosta

Kun me nyt taistelemme koronavirusta vastaan, jokaisella yksilöllä on tärkeä tehtävä vähentää tartuntariskiä yhteiskunnassa. Speed ​​Services-yhtiölle on erittäin tärkeää pitää huolta työntekijöistämme ja asiakkaistamme.

Nykyisissä olosuhteissa suoritamme vain ehdottoman välttämättömät huoltotehtävät sekä asiakkaidemme että oman henkilöstömme suojelemiseksi. Suuri osa teknisistä seikoista voidaan korjata etäyhteydellä. Paikoissa, joissa meillä on vakituista henkilökuntaa, esim. Tukholman rautatieasemalla olemme lisänneet läsnäoloamme, me puhdistamme ja desinfioimme valokuva-automaatit ja säilytyslokerot säännöllisesti, jotta asiakkaamme tuntevat olonsa turvallisemmiksi.