Langaton verkkoyhteys | Wi-Fi | Speed Services
Open menu

Wi-Fi - langaton verkko julkisiin tiloihin

Asiakaskohtainen ja turvallinen Wi-Fi verkkoyhteys

Kokemuksemme julkisista verkoista ulottuu vuoteen 2001, jolloin Sidewalk Express perustettiin tarjoamaan edullinen pääsy “Out of Home Internet” verkkoon mm. lentokentillä, kirjastoissa ja juna-asemilla. Sidewalk Expressin toiminta on sittemmin sulautettu Speed Services-konserniin mutta jäljellä on kattava asiantuntemus ja kokemukset Sidewalk-vuosilta ja yrityksen Internet Point -pisteistä, joita oli ympäri maailmaa.

Pyrimme jatkuvasti tarjoamaan innovatiivisia ja markkinoiden parhaita ratkaisuja julkisten verkkojen saralla.
Speed Services on nykyään Aerohive access -pisteiden valtuutettu kumppani ja jälleenmyyjä. Aerohiven tuotteiden avulla voimme tarjota pilvipohjaisia Wi-Fi-palveluja, joiden tunnusmerkkejä ovat turvallisuus ja luotettavuus. Me voimme tarjota erikoissuunniteltuja ratkaisuja juuri teidän vaatimustenne mukaan, olipa kyseessä myymälä, viranomainen tai muu toimija julkisissa tiloissa. Tarjoamme myös kirjautumisportaalin, jonka avulla voitte lähettää ilmoituksia tai viestiä muilla tavoin asiakkaidenne kanssa, sekä työkalun demografiseen analyysiin.

Speed Services huolehtii kaikista Wi-Fi-tarpeistanne: me olemme luova interaktiivisten palvelujen kehittäjä ja vastaamme infrastruktuurin asennuksesta, ylläpidosta ja tuesta.

Asennuksiamme on muun muassa lentokenttien SAS-loungeissa eri puolilla maailmaa. Näiden asennusten kautta tarjoamme langattoman verkkoyhteyden sadoille tuhansille ihmisille joka vuosi. Meillä on täten kattava kokemus verkkoyhteyksien tarjoamisesta suurissa julkisissa ympäristöissä.

Ota yhteyttä, niin keskustelemme tarpeistanne ja autamme teitä löytämään parhaan ratkaisun.