Valokuva-automaatit - Speed Services AB
Open menu

Valokuva-automaatit

Miksi valokuva-automaatti?

Valokuva-automaatti on kysytty palvelu, joka muistuttaa muita julkisten ympäristöjen tuoteautomaatteja ja palvelutuotteita. Suomessa otetaan vuosittain satojatuhansia kuvia viisumeihin, ajokorttien uusimista varten ja erilaisiin henkilökortteihin.
Sitoudumme automaattiemme käyttöönottoon aina kokonaisvaltaisesti. Hoidamme kaiken kuljetuksesta asennukseen, ylläpitoon, elektroniseen valvontaan, jatkuvaan huoltoon ja siivoukseen.

Me vastaamme tuotteesta, ylläpidosta ja huollosta, ja paikan vuokranantaja vastaa pinnasta ja tavallisesta seinäpistorasiasta. Speed Servicesillä on houkutteleva liiketoimintamalli, jossa paikan vuokranantaja ei maksa tuotteesta tai palvelusta. Sen sijasta me jaamme osan tuotoista paikan vuokranantajan kanssa.
Visiomme on, että automaatit toisivat lisäarvo sekä paikan vuokraajalle tuottojen muodossa että tarjoaisivat moitteetonta palvelua niille, jotka tarvitsevat korkealaatuisia valokuvia erilaisiin henkilökorttitarpeisiin. Valokuva-automaatit vaativat ainoastaan noin 1,2 m²:n tilan.

Malli

Suosittelemme, että paikan vuokranantajat varustavat valokuva-automaatit omalla graafisella profiililla (pinnoitelaminoinnilla) esimerkiksi omin värein, logoin ja kirjasinlajein, jotta automaatti sopisi paremmin ympäristöönsä. Automaateista tulee näin houkuttelevamman näköisiä. Huolehdimme kaikesta laminoinnin painamisesta itse automaatin laminointiin.

Mitat

Korkeus: 210 cm
Pituus: 143 cm
Leveys: 83 cm

Valokuva-automaattien osat

Kortinlukija, tietokone
Kamera, modeemi
Kosketusnäyttö, valokuvatulostin

Speed Services AB on Pohjoismaiden markkinajohtaja valokuva-automaateissa. Meillä on automaatteja juna- ja metroasemilla sekä kauppakeskuksissa eri puolilla Ruotsia, Norjaa, Suomea ja Latviaa. Valokuva-automaatit ovat vankkarakenteisia ja valmistettu ruostumattomasta teräksestä, joten ne ovat erittäin turvallisia ja modernin näköisiä kaikissa ympäristöissä.
Ota yhteyttä, niin annamme lisätietoja!