Speed Services


Speed Services Oy on markkina johtaja vaolkuva-automaattien ja säilytyslokeroiden toimittajana pohjoismaissa. Valokuva-automaatteja löydät poliisilaitoksilta, rautatieasemilta, metroista ja kauppakeskuksista  ympäri Suomen, Ruotsin, Norjan ja Latvian. Suomessa löydät säilytyslokeroita Silja Line Terminaalista Turusta.

Alunperin Speed Services AB oli ruotsalainen yhtiö Snabbfoto AB, joka perustettiin jo 1958. Alkuperäinen toimiala oli valokuva-automaatit. Vuosien kuluttua tytäryhtiöitä perustettiin muihin pohjoismaihiin.

Valokuva-automaattien kuvat ovat virallisesti hyväksyttyjä passiin ja ajokorttiin. Voit käyttää kuvia myös viisumiin, henkilökorttiin, opiskelijakorttiin ja perinteisiin kaveri/ystävä kuviin.

Säilytyslokerot ovat turvallisia ja kysyttyjä. Lokeromme ovat yksi parhaista  markkinoilla olevista nykyaikaisista säilytysratkaisuista ja ammattitaitoinen huolto.

Speed Services AB on osa Speed International Group - perheyhtiötä joka on innovatiivinen konserni. Myös Speed Identity AB (www.speed-identity.se) - on yksi johtavista yrityksistä maailmassa digitaalisen tiedon kerääminen ID-kortteihin